Stage

Als therapeuten blijven wij ons graag ontwikkelen én willen we tegelijkertijd de praktijk een leerschool laten zijn voor toekomstige collega’s. Dit betekent dat er regelmatig stagiaires van oefentherapie Cesar én Oefentherapie Mensendieck in onze praktijk zijn. De stagiaires/stagiars werken altijd onder onze supervisie.
Kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel.  Het behandeld worden door een stagiair(e) zal dan ook nooit een reden kunnen zijn voor een kwalitatief mindere behandeling.
Echter als u het vervelend vind (mede) behandeld te worden door een stagiair(e) dan kunt u dit uiteraard aangeven. In de wachtkamer zal een notificatie geplaatst worden wanneer er een stagiair(e) aanwezig is op de praktijk.
 

Periode t/m december 2017
In deze periode loopt Nickie Dijkstra stage bij Saskia Ligt. Hieronder zal zij zich even voorstellen..

Nickie Dijkstra.jpg

Mijn naam is Nickie Dijkstra, ik ben 27 jaar en woon in Utrecht.
Ik volg de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht en zit momenteel in mijn derde jaar. Van september t/m december loop ik stage bij De Beweegcoach Klaren & Ligt Kinderoefentherapie & Oefentherapie.
Mijn vorige stage heb ik gelopen bij een gezondheidscentrum waarbij ik veel plezier haalde uit het begeleiden van mensen naar een zo gezond mogelijk beweeggedrag. Daarnaast heb ik de minor Neurorevalidatie gevolgd waar ik me verder in wil verdiepen. Ik heb veel zin in de aankomende periode en wie weet tot binnenkort in de praktijk!
Groeten, Nickie DijkstraStagiaires van afgelopen periode.

Februari t/m eind mei 2017:  Silke Dijkstra en Mark Bukman. 
2016: geen stagiares.